Linzerkakor

Det blev ju en hel del kakor över från nyårsdesserten så nu har jag även gjort linzerkakor. Traditionellt fyller man dem med sylt eller gelé men det tyckte inte jag lät så lockande. Jag tog en titt i mitt kylskåp och hittade en burk chokladkrokant som jag köpt på ikea. Den är ungefär som nutella utan nötter men med krossad dajm. Provade först en kaka för att känna om det skulle fungera …och det gjorde det!

Linzerkakor

Linzerkakor – Foto: Britt-Marie Knutsson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.