ICA:s rotfuktsgratäng

Jag har sagt det  förr och säger det igen: jag tycker inte att det är kul att laga mat direkt när jag kommer hem från båten. Och en och annan har säkert hört talas om min spagettiketchup- och mikropopcorndiet de första dagarna hemma. Eller så köper jag något färdigt som bara är att värma. Den här gången plockade jag upp ett paket med rotfruktsgratäng på ICA. Smidigt som attan, en påse med färdigblandad gratäng som bara skulle hällas i en form och skjuts in i ugnen. Men jag säger bara NEJNEJNEJ, aldrig mer. Den smakade unket och potatis och rotfrukter var fortfarande hårda efter den anvisade tillagningstiden. Den fick stå inne ytterligare tio minuter men det var fortfarande hårda bitar. Usch! En dag när jag piggnat till lite mer ska jag göra en riktig rotfruktsgratäng som är GOD. Så det så!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.