Rom

För två veckor sen kom jag hem från Rom men direkt därpå var det dags för jobb och bland annat brottas med stormen Sven så jag har inte haft tid att rapportera från Rom. Jag har i alla fall pysslat med att sätta ihop ett kollage med bilder från den italienska huvudstaden. När jag kommer hem om några dagar ska jag berätta mer utförligt och även visa mina matfynd. Jag kan i alla fall avslöja att det regnade, regnade, regnade och åter igen regnade.

Rom

Rom – Foto: Britt-Marie Knutsson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.