Rom

För två veckor sen kom jag hem från Rom men direkt därpå var det dags för jobb och bland annat brottas med stormen Sven så jag har inte haft tid att rapportera från Rom. Jag har i alla fall pysslat med att sätta ihop ett kollage med bilder från den italienska huvudstaden. När jag kommer hem om några dagar ska jag berätta mer utförligt och även visa mina matfynd. Jag kan i alla fall avslöja att det regnade, regnade, regnade och åter igen regnade.

Rom

Rom – Foto: Britt-Marie Knutsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.