En försenad god jul

Min jul har varit smockfylld av jobb. Ombord på båten har vi haft julkryssning med 355 hungriga passagerare så jag har inte gjort annat än att jobba, jobba, jobba, sova några timmar per dygn och ibland slänga i mig lite mat. Så det har tyvärr inte blivit tid över till att blogga. Men nu har lugnet lagt sig så jag vill passa på att önska dig och mina andra kära läsare en riktigt God jul och ett gott nytt år! 

Julek_ochgott

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.