Glögg

Nu är det ju glöggtider och jag älskar glögg. Numera finns det ju inte bara glögg och glögg att välja mellan utan en uppsjö av olika smaker och det tycker jag är skoj.  I år har jag provat fyra olika glöggsorter som jag inte testat innan.

  • Saturnus – Glögg med hallonlakritsskalle
  • Blossa – Äpple
  • Blossa – 12
  • Herrljunga 1911 – Mocca & choklad

Bara en av de fyra föll mig i smaken och det var Herrljungas ”Mocca & choklad” som var riktigt mumsig.  Hallonlakritsglöggen lät jättespännade eftersom hallonlakritsskallar är en riktig lösgodisfavorit men den var en besvikelse eftersom den var för söt och hade unken smak. De båda blossorna smakade bara tråkigt och intetsägande.
Så var det med det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.