Misantropen

Nu är ju det här en matblogg så detta inlägg hör egentligen inte hemma här men jag vill ändå tipsa er. Som de som känner mig vet fuskar jag lite med grafisk formgivning och brukar göra amatörteaterföreningen Universalteaterns trycksaker. Just nu spelar de Misantropen av Molière på  Dunkers kulturhus i Helsingborg. Det är fyra föreställningar kvar så ni som har möjlighet får gärna komma och titta. Och här är en bild av deras vykort som jag har formgett tillsammans med affisch, programblad och annonser.

Misantropen

Misantropen – Grafisk form: Britt-Marie Knutsson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.