Rapport från vildjästen

I dag är det ju söndag (tror jag, blir helt veckovill när jag är ledig 😉 ) I alla fall så skulle min vildjäst vara klar enligt vad jag hade beräknat. Det kan jag säga att den inte är… Har knappt hänt ett smack mer än att aprikoserna har svällt, den borde ha en liköraktig doft och bubbla lite. Några sådana tendenser har jag inte märkt. Jag får ge den ett par dagar till men vi kan nog räkna med att det är kört. Suck.

Annonser

One thought on “Rapport från vildjästen

  1. Pingback: Rapport från vildjästen – del 2 | ochgott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s