Rapport från vildjästen

I dag är det ju söndag (tror jag, blir helt veckovill när jag är ledig 😉 ) I alla fall så skulle min vildjäst vara klar enligt vad jag hade beräknat. Det kan jag säga att den inte är… Har knappt hänt ett smack mer än att aprikoserna har svällt, den borde ha en liköraktig doft och bubbla lite. Några sådana tendenser har jag inte märkt. Jag får ge den ett par dagar till men vi kan nog räkna med att det är kört. Suck.

Annons

En reaktion på ”Rapport från vildjästen

  1. Pingback: Rapport från vildjästen – del 2 | ochgott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.